Brazilian Wax Groningen: Waar vindt je de beste Brazilian Wax in Groningen?

Je wilt dit keer niet zelf harsen. Of je hebt het nog nooit gedaan en wilt het eerst eens ondergaan. Zien hoe het werkt. Voelen hoe het voelt. Je zoekt dus een goede brazilian wax salon bijvoorbeeld in Groningen. Waar moet je dan op letten in je zoektocht naar de beste brazilian wax groningen?

Brazilian Wax Groningen: ervaringen van vrienden en bekenden

Als je in Groningen woont, kun je het natuurlijk eerst vragen aan vrienden en bekenden. Vraag dan ook meteen wat voor soort hars ze gebruiken voor de Brazilian Wax. En hoe ze met spatels omgaan (zie hieronder)

Brazilian Wax Groningen
Brazilian Wax Groningen

 

Brazilian Wax Groningen: ervaringen van onbekenden: lees de reviews

Heb je geen vrienden of bekenden die een brazilian wax hebben ondergaan? Althans niet in Groningen. Kijk dan bijvoorbeeld op de reviews van treatwell.nl. En dan niet een brazilian wax salon met 4 reviews. (Dat zijn de vriendinnen van de onderneemster.) Maar bijvoorbeeld deze Studio 1 in Groningen:

https://www.treatwell.nl/studio-1#reviews

Meer dan 800 (!) reviews. En een cijfer boven de 9 en kwalificatie “fantastisch”! Dat is uitzonderlijk goed.

Brazilian Wax Groningen: welke hars

Vraag altijd telefonisch welke hars wordt gebruikt. Een strippenhars of een striploze hars. Toevallig weet ik dat bovengenoemde brazilian wax salon Studio 1 in Groningen een Premium Italiaanse hard wax gebruikt. Harde harsen werken door inkapseling van de haren. Harde hars werkt niet door plakkerigheid. Doordat deze hars niet plakkerig is, mis je het pleistereffect van normale stripharsen. En dat scheelt! Natuurlijk voel je dat er tegelijkertijd meerdere haren worden verwijderd. Maar de hars plakt in ieder geval niet aan de huid.

Brazilian Wax Groningen: hygiene

“No double dipping” heet het. En het houdt in dat je de spatel niet twee keer in de harspot dipt. Dus je gebruikt hem 1 keer en dan gooi je hem weg. Dat is heel belangrijk bij een Brazilian Wax. Je wilt immers niet in aanraking komen met de lichaamsvloeistoffen van de vorige klant.

Brazilian Wax Groningen: de keuze

Nu kom ik zelf niet uit Groningen, maar mocht ik er ooit heen gaan voor een Brazilian Wax, dan wordt het in ieder geval Studio 1. Ruim 800 tevreden klanten zijn mij daar voor gegaan. Mocht u er wel wonen: kapsalon wax studio : Studio 1:  www.studio1groningen.nl. En voor studenten goedkoop met 10 % extra korting.

Mocht een Brazilian Wax Groningen geen optie zijn of wil je het gewoon zelf thuis proberen: The Waxing Shop